Robbert Krabbendam over KPR Delft

Robbert  Krabbendam is onder behandeling geweest bij Joop van Leersum. Krullaards Perfect Reset Delft helpt ook mensen in de sport wereld die hun lichaam natuurlijk tot een uiterste belasten. Robbert wilde zijn ervaring met ons delen.

Basketbal is een sport waarbij er explosief bewogen wordt en de spieren flink belast worden. In drukke periodes met veel wedstrijden en trainingen raken de spieren soms overbelast. Bij mij heeft dit mede door een lichte draaiing van het bekken soms rugklachten tot gevolg.

De vakkundige aanpak van fysio Joop van Leersum van KPR Delft helpt mij deze klachten snel en effectief aan te pakken. Zijn behandeling in combinatie met sessies op de KPR heeft er na 2 behandelingen al voor gezorgd dat ik minder stijfheid en pijnklachten heb en weer soepeler kan bewegen!

Wilt u nu ook meer weten of uw klachten verlicht kunnen worden door Krullaards Perfect Reset Delft neem dan gerust contact met ons op! Voor meer informatie wat de behandelingen inhouden lees ook die eens rustig door.