Kosten

Om te bepalen of de KPR therapie geschikt is voor u, is het mogelijk om een basisfunctie-onderzoek te laten verrichten bij ons KPR therapiecentum. Zo kan de fysiotherapeut bepalen of de behandeling effectief voor u kan zijn.

Behandeling om de twee à drie weken

De KPR therapie bestaat uit drie behandelingen die doorgaans nodig zijn om het effect van de therapie te behouden en de stand van het bekken en de wervelkolom duurzaam te stabiliseren. De behandelingen vinden plaats met een tussentijd van twee à drie weken. De eerste behandeling duurt een uur, de tweede en derde behandeling elk een half uur.

Metingen en trainers

Tijdens elk consult wordt u behandeld op de Krullaards Perfect Reset plate. Voorafgegaan en gevolgd door diverse neurovasculaire metingen (zenuwfunctie en mate van doorbloeding), indien nodig in combinatie met fysiotherapie. Tijdens uw eerste behandeling ontvangt u de speciale KPR trainers (zooltjes), die u in uw schoenen draagt. Deze helpen om het effect van de therapie ook op lange termijn vast te houden.

Declareren bij zorgverzekering

De kosten voor het basisfunctieonderzoek kunt u, indien u bent verzekerd voor fysiotherapie, mogelijk declareren bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten staan los van de kosten voor de KPR behandelingen.

De totale kosten voor de KPR therapie, die bestaat uit drie behandelingen en een paar KPR trainers (zooltjes), zijn € 285 (incl. BTW). Dit bedrag wordt u bij de eerste behandeling in rekening gebracht.

Afhankelijk van de voorwaarden van uw aanvullende zorgverzekering kunt u de kosten voor fysiotherapie mogelijk declareren. Dit geldt ook voor de kosten voor de KPR trainers (zooltjes).

U betaalt in ieder geval € 195 zelf voor de KPR behandelingen. Deze kosten worden door geen enkele verzekeraar vergoed. Aangezien de voorwaarden van zorgverzekeringen verschillen, kunnen we u helaas geen eenduidig antwoord geven op de vraag wat in uw persoonlijke situatie al dan niet wordt vergoed. U kunt hiervoor de voorwaarden van uw aanvullende verzekering raadplegen.

Extra KPR trainers (zooltjes) = € 67,50 (voorwaarden zijn van toepassing)